Lines of Apostolic Succession of the Primace, Dr. Stephen M d’Guelph Brunswick, Primace OCC

Sprid kärleken

APOSTOLIC SUCCESSION LINES

av

Prins-ärkebiskopen Dr Stephen d'Guelph Nott-Brunswick (von Wolfenbüttel), PRIMACE FÖR KULDEES KIRKA ORTHODOX, och beskyddare av kyrkliga och husordningar.

Ladda ner pdf: Lines of Apostolic Succession Dr Stephen M. d'Guelph Brunswick

Heraldik av det nya huset Nott-Brunswick (von Wolfenbüttel), föreslog 1929 och antogs från 1935 under House of Wolfenbüttel-Brunswick succession crisis.

The purpose of demonstrating these lines are as obliged as an international Minister visiting other jurisdictions and officiating in the administration of Sacraments. To gain access to the church of Jerusalem was a primary concern. As we know the Elect will be regathered. The Jerusalem based orders of Chivalry are also referenced. So we are covered for all venues, whether they be of Protestant, Catholic, Orthodox, or of other Christian backgrounds. It is also often customary to consecrate a Minister anew in foreign(or local) jurisdictions, to further confirm the valid accepted succession, or preferred succession via the lines of their regional Saints.

  • Ärkebiskop Parker, den första ärkebiskopen av Canterbury under drottning Elizabeth lovade i sitt brev till Calvin, om förslaget om en union mellan alla protestanter, och påminde honom om att Church of England skulle ”Behålla sin episkopati; men inte som från påven Gregorius, som skickade munken Augustin hit, utan från Josef av Arimathea. ” (“The Life and Acts of Archbishop Parker ” By John Strype, Published in 1711.)

These are a few of the lines. Certificates, Diplomas and references are available.

Vår engelska liturgi (BCP) används inte bara i anglikanska keltiska och protestantiska kretsar. Det är också kanoniskt etablerat i flera ortodoxa, katolska och lutherska samfund.

Stephen Michael personliga vapen delades ut för ärkebiskopens kontor från 2009.

Ladda ner pdf: Lines of Apostolic Succession Dr Stephen M. d'Guelph Brunswick

En annan vy av flera rader: